13 de juliol de 2020 13/7/20

Antic alumnat de la Llicenciatura en Química de l’UJI commemora el 25è aniversari de la seua promoció

  Vint-i-cinc anys després de finalitzar els estudis a l’UJI, l’alumnat de la promoció del 94 de la Llicenciatura en Químiques torna a la seua universitat per a commemorar l’aniversari de la promoció. L’acte serà el dissabte 8 de juny de 2019 a l’aula magna de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

  La trobada, que se celebra per segon any consecutiu i aspira a convertir-se en una cita anual, ha sigut coorganitzada pel programa AlumniSAUJI i promoguda per l’actual vicedirector del Grau en Química de l’UJI, Mario Llusar, que és alhora un dels antics alumnes que celebren el 25è aniversari.  

  A més dels parlaments de Mario Llusar, representant dels alumni de la promoció i el professorat que els va donar classes, l’acte comptarà amb la participació de la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals i responsable del programa AlumniSAUJI, Carmen Lázaro, i l’actual vicedirector del Grau en Enginyeria Química, Enrique Sánchez Vilches.

  A més, destaca la nombrosa representació del professorat assistent, entre els quals es troben Vicente Manuel Aguilella i Santiago Luis, que continuen exercint com a professors a l’UJI; María José Orts Tarí, que també continua com a professora i a més és secretària del departament i investigadora de l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC); Vicente Esteve, professor i ara també membre de la junta directiva del Col·legi de Químics de la Comunitat Valenciana; María Esther Beltrán Flors, com a antiga professora ja jubilada; Eliseo Monfort, responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Energia i Salut Laboral de l’ITC; Agustín Escardino, professor emèrit adscrit al Departament d’Enginyeria Química i director honorífic perpetu de l’ITC «Agustín Escardino»; Jesús Lancis, actual vicerector d’Investigació i Transferència, o Juan Carda, director de la Càtedra d’Innovació Ceràmica. 

  A continuació, es farà una foto oficial de la trobada amb tots els antics alumnes de la promoció 1989-1994 i es visitaran els laboratoris químics de la Universitat. La trobada finalitzarà amb un dinar d’agermanament entre els alumni.

  Pujar