15 de novembre de 2019 15/11/19

Mor un ancià al tractar protegir a la seua néta enfront del seu padrastre

Mor un ancià al tractar protegir a la seua néta enfront del seu padrastre  - (foto 1)
  • Un home de 46 anys ha sigut detingut per causar la mort del pare de la seua parella, de la qual tenia una ordre d'allunyament

Un home ha sigut detingut aquest dimarts en el Grau de Castelló després de matar al pare de la seua parella i ferir a la filla d'aquesta, segons han informat fonts de la Policia Nacional a elperiodic.com. El presumpte autor dels fets, un home de 46 anys i nacionalitat espanyola, s'ha presentat a primera hora de la vesprada en el domicili dels pares de la seua parella, de la qual tenia una ordre d'allunyament i que en el moment dels fets no es trobava en el domicili.

Segons aquestes mateixes fonts, l'agressor s'ha enfrontat amb la filla de la seua parella, una jove de 21 anys, i li ha causat lesions en la mà. L'avi d'aquesta ha eixit en defensa de la jove i l'agressor li ha causat la mort amb un arma blanca. Quan els efectius han arribat al lloc del succés no han pogut fer gens per l'avi, que tenia setanta anys i era també de nacionalitat espanyola.

La jove ferida ha sigut traslladada a l'Hospital General de Castelló mentre que l'agressor, que també presentava ferides causades durant la batussa, ha sigut detingut, segons fonts policials. S'ha obert una recerca per a aclarir els fets.

ocultar
Mor un ancià al tractar protegir a la seua néta enfront del seu padrastre
Pujar