30 de novembre de 2020 30/11/20

Amparo Marco: “Estem treballant també amb la mirada posada en el dia després d'aquesta crisi”

Amparo Marco: “Estem treballant també amb la mirada posada en el dia després d'aquesta crisi” - (foto 1)
  • L'alcaldessa de Castelló envia un missatge a tots els seus veïns als qui agraeix la seua col·laboració

“Des del passat cap de setmana estem vivint una situació excepcional, de gran envergadura, que hem d'assimilar i davant la qual la ciutadania ja està donant exemple” així arranca l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, el seu missatge institucional enviat amb motiu de la crisi sanitària.

Un missatge dirigit a tots els castellonencs als qui ha volgut agrair la seua col·laboració i responsabilitat davant aquesta situació: “Com a alcaldessa, em sent molt orgullosa de vosaltres i vosaltres”. Per a ells, ha assegurat, s'està treballant en un Pla de Contingència que inclou mesures per a combatre aquest escenari i protegir a la població.

“El pressupost d'aquest Ajuntament, els recursos d'aquesta administració pública, estaran al servei de les necessitats derivades de l'emergència sanitària. No pot ser d'una altra manera” ha afirmat Marco, al mateix temps que ha ressaltat la labor que s'està duent a terme per a garantir els drets de les persones en risc d'exclusió social.

En la mateixa línia, l'alcaldessa envia un missatge de futur apuntant que “alhora que gestionem les mesures urgents, estem treballant també amb la mirada posada en el dia després d'aquesta crisi, planificant una resposta econòmica i fiscal amb l'objectiu de mitigar els efectes que aquesta situació genera en les famílies”.

Amb tot això, ha agraït l'obstinació dels centenars de professionals que estan treballant aquests dies en els establiments de primera necessitat i centres sanitaris. “Moltes gràcies en nom de la Corporació Municipal i de l'Ajuntament de Castelló”.

Pujar