Castellano

La Unitat Respir de Cabanes comença la seua activitat per a servir de suport als familiars que cuiden de persones majors

La Unitat Respir de Cabanes comença la seua activitat per a servir de suport als familiars que cuiden de persones majors
  • Aquest servei és un recurs perquè les persones dependents tiguen ateses durant tres hores al dia i els cuidadors puguen descansar

La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Cabanes ha creat la Unitat de Respir, un servei que servirà de suport als familiars de les persones dependents de la localitat.                                                       

Aquest servei permet que les persones dependents estiguen ateses durant tres hores per tècnics de serveis socials per a estimular les capacitats cognitives i poder compartir temps amb gent de la seua mateixa edat.

Durant aquest temps en la Unitat Respir, els tècnics realitzen activitats d'estimulació cognitiva, activitats de la vida diària, activitats de teràpia ocupacional, gimnàstica passiva, entre altres.

Així mateix, la Unitat Respirés un recurs de suport a la família que s'encarrega de l’atenció diària perquè puguen complir amb les seues obligacions laborals, descansar o fer les tasques quotidianes.

Les persones interessades en utilitzar aquesta eina municipal poden informar-se en les dependències de Serveis Socials de l'Ajuntament de Cabanes.

Pujar