15 d’agost de 2020 15/8/20

El PP reclama inversió per a posar en valor la platja de Torre de la Sal

El PP reclama inversió per a posar en valor la platja de Torre de la Sal - (foto 1)
  • La costa de Cabanes, encara afectada pels estralls de la DANA Gloria, presenta un estat d'abandó “que no mereixen ni els nostres veïns ni tampoc els nostres visitants”

MÉS FOTOS
El PP reclama inversió per a posar en valor la platja de Torre de la Sal - (foto 2)
El PP reclama inversió per a posar en valor la platja de Torre de la Sal - (foto 3)
El PP reclama inversió per a posar en valor la platja de Torre de la Sal - (foto 4)

El Grup Popular de Cabanes ha reclamat inversió per a la platja de Torre la Sal, en la Ribera, amb l'objectiu de “posar en valor el nostre patrimoni local i evitar la degradació”. La zona costanera, ha explicat Ana Obiol, portaveu del grup municipal, “presenta un estat d'abandó considerable en un moment en què hauria d'estar preparada i en condicions òptimes per a rebre no sols als nostres veïns, sinó també als visitants que desitgen gaudir de la pau del nostre litoral”.

La regidora ha fet una crida a l'alcaldessa de Cabanes que, al seu torn és diputada provincial de Turisme. “Poca obstinació ha posat a atendre les necessitats del nostre poble que, de nou, torna a patir un desistiment que es tradueix en una costa pendent d'inversió per part de la Prefectura Provincial de Costas”.

Des del PP, “tendim la mà al PSPV per a reclamar la partida econòmica que permeta posar en valor el nostre litoral”. “La zona d'arenes està per aplanar i netejar d'algues l'espai per als visitants”. Així mateix, hi ha infraestructures “com a dutxes i llavapeus que estan pendents d'una posada a punt”.

Així les coses, “és urgent actuar per a no abonar la degradació”, ha considerat Obiol. Fer-ho “per damunt d'interessos partidistes, perquè no s'entén que l'alcaldessa socialista continue callada davant aquest desistiment de funcions per a justificar al PSOE que és actualment el responsable de la gestió de Costas”. Per a Obiol, “Cabanes és l'única cosa important”. Per tant, “li tendim la mà per a trucar a les portes que siguen necessàries i aconseguir que la nostra platja es dignifique i reba la inversió que mereix i que encara hui, a les portes de la temporada estival, segueix sense gaudir. Els veïns ens demanen solucions, siguem capaces de donar-li-les”, ha conclòs la regidora.

Pujar