26 de febrer de 2020 26/2/20

La segona edició del Projecte de l’IVAJ “Joves Oportunitats” (JOOP) a Burjassot té obertes les seues inscripcions

La segona edició del Projecte de l’IVAJ “Joves Oportunitats” (JOOP) a Burjassot té obertes les seues inscripcions - (foto 1)

  En la segona quinzena del pròxim mes de febrer començarà a Burjassot la segona edició del projecte Joves Oportunitats (JOOP), desenvolupat en el municipi gràcies a la col·laboració entre el de l'IVAJ i l'Ajuntament de Burjassot.

  Aquest curs, dirigit a joves de 16 a 20 anys que estan sense estudiar ni treballar, es troba en procés de selecció de les xiques i xics interessats a participar. Tots aquells que vulguen rebre la formació que s'imparteix dins del projecte, poden enviar un correu electrònic a pmae@ayto-burjassot.es o bé cridar al 96 363 38 04 o 96 364 04 25. A més, poden passar-se pel Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, en la Plaça 9 d'Octubre, i preguntar per Amparo Felipe, persona encarregada del projecte que els donarà la informació que necessiten.

  Per a poder accedir al programa, tal com s'ha assenyalat, els joves han de tenir entre 16 i 20 anys i no estar estudiant ni treballant. També poden apuntar-se aquells xavals que siguen a punt de complir els 16 anys.

  L'objectiu del curs és ajudar als joves a decidir i marcar-se una meta personal i professional, recolzant-los en el seu camí per a aconseguir-ho. Des de JOOP se'ls orientarà tant formativa com laboralment, tant en les formes, mecanismes i habilitats necessàries per a accedir a una ocupació, com també a decidir, si escau, si volen tornar a centrar-se en els seus estudis, a quina opció volen accedir i com aconseguir-ho.

  Al llarg del curs es realitzaran activitats i dinàmiques grupals, visites a, almenys 20 empreses/serveis, i a més, com a novetat, enguany es realitzarà la preparació de les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà a aquelles persones interessades a continuar els seus estudis i que complisquen els requisits. Aquest grup de joves comptarà amb l'assessorament i l'atenció completa d'un coach, expert en la matèria, per a resoldre els seus dubtes i realitzar tots els tràmits necessaris.

  Pujar