9 de març de 2021 9/3/21

La Policia salva a una bebé d'un any en parada cardiorespiratòria a Burjassot

La Policia salva a una bebé d'un any en parada cardiorespiratòria a Burjassot - (foto 1)
  • La patrulla policial va traslladar ràpidament a la xicoteta a un centre de salut, on es va aconseguir reanimar-la

Agents de la Policia Nacional traslladen a una bebé de 17 mesos, la qual es trobava en parada cardiorespiratòria a l'arribada de la patrulla. La ràpida actuació dels policies, traslladant al beu al costat dels seus pares a un Centre de Salut on va ser reanimat va evitar el fatal desenllaç, ha informat el cos en un comunicat.

Els fets van succeir a última hora de la vesprada del dimarts, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091, perquè es dirigiren a un carrer del municipi de Burjassot, on pel que sembla hi havia una bebé que s'estava ofegant.

Els agents, immediatament es van presentar en el lloc on van localitzar a una parella, subjectant la dona a una bebé sense aparents signes vitals, manifestant que s'havia ennuegat amb aigua i no respirava des de feia una estona.

Davant la gravetat de la situació, els agents van actuar amb gran decisió i ràpidament van traslladar a la parella amb la bebé al Centre de Salut més pròxim, on van reanimar a la bebé que pel que sembla, hauria patit una convulsió per febre, derivant-la posteriorment a un Centre Hospitalari.

Aquest dimecres la mare de la xicoteta s'ha posat en contacte telefònicament amb la Comissaria de Burjassot agraint la labor dels policies i la seua ràpida actuació, manifestant “que per a ella no eren uns herois, sinó que eren uns àngels”

Pujar