elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’experimentació sonora de Nilo Gallego en Espai LaGranja

L’experimentació sonora de Nilo Gallego en Espai LaGranja
  • El taller se celebrarà del 22 al 26 de novembre

Espai LaGranja, el centre de recursos i mediació per a la dansa de l’Institut Valencià de Cultura, en col·laboració amb l’associació Comitè Escèniques, posa en marxa un taller d’experimentació sonora impartit per Nilo Gallego.

Del 22 al 26 de novembre en Espai LaGranja, Nilo Gallego realitzarà una pràctica de creació organitzada per Comitè Escèniques: ‘Entre el gemec i l’esclat. Inclusió del sonor en la pràctica escènica’. Es tracta d’una trobada intensiva entre l’artista i els interessats a conéixer de prop el seu univers, eines i metodologia. Sessions a cavall entre un taller intensiu, un laboratori o un espai on practicar la creació.

Nilo Gallego és músic, fa ‘performances’ en què l’experimentació amb el so és el punt de partida. En els seus treballs, que sempre tenen un component lúdic, busca la interacció amb l’entorn i la quotidianitat.

Toca la bateria, percussió i electrònica. A més, realitza la creació musical i el disseny d’espais sonors per a companyies de teatre i dansa contemporània, forma part del col·lectiu experimental d’acció Orquestina de Pigmeos (amb Chus Domínguez) i col·labora habitualment amb creadors com Silvia Zayas, Alex Reynolds o la companyia Societat Doctor Alonso.

Pujar