19 de gener de 2021 19/1/21

Ciutadans denuncia l'ensorrament “avisat i previsible” de part dels murs de nínxols en el cementeri de Burjassot

Ciutadans denuncia l'ensorrament “avisat i previsible” de part dels murs de nínxols en el cementeri de Burjassot - (foto 1)
  • La regidora Tatiana Sanchis recorda que “fa més d'un any es va advertir del perill i l'executiu socialista no va fer res per a previndre el succés”

MÉS FOTOS
Ciutadans denuncia l'ensorrament “avisat i previsible” de part dels murs de nínxols en el cementeri de Burjassot - (foto 2)
Ciutadans denuncia l'ensorrament “avisat i previsible” de part dels murs de nínxols en el cementeri de Burjassot - (foto 3)

La regidora de Ciutadans (Cs) de Burjassot, Tatiana Sanchis, ha denunciat l'ensorrament d'una part dels murs de nínxols del cementeri municipal de Burjassot i ha qualificat el succés de “previsible”. “Per estar advertit per activa i per passiva”, ha destacat.

Sanchis ha defensat que el temporal d'aquests dies “ha sigut el detonant de la caiguda de les parets, però la situació de lamentable deterioració és denunciada des de fa anys”. Concretament, ha recordat que “el passat octubre de 2018 Ciutadans va presentar una denúncia a l'Ajuntament, adjuntant les fotos dels murs, que es trobaven desplaçats i es movien”. “Ja avisàrem del risc d'ensulsiada en cas de vent o pluja, com finalment així ha succeït”, ha explicat.

“Des d’aleshores, l'equip de govern socialista de l'Ajuntament no ha fet res per a previndre el succés”, ha lamentat l’edila de Ciutadans, qui ha assegurat que “fins i tot en aquell moment la regidora de cementeris ens va acusar d'alarmistes i va dir que no hi havia perill per als ciutadans”. “Encara sort que es trobava tancat als veïns i no hem de lamentar danys majors”, ha sentenciat.

Pujar