elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Burjassot sol·licita millors accessos per als vianants en l'estació de Cantereria

Cs Burjassot sol·licita millors accessos per als vianants en l'estació de Cantereria
  • Subiela: “Cal respondre a l'increment de l'ús d'aquesta estació, que s'ha quedat desfasada, no és accessible i sol estar bastant bruta”

MÉS FOTOS
Cs Burjassot sol·licita millors accessos per als vianants en l'estació de Cantereria - (foto 2)

Ciutadans (Cs) Burjassot ha presentat una moció perquè l'Ajuntament “sol·licite a *Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) millors accessos per als vianants en l'estació de Cantereria”, ha destacat el seu portaveu, Toni Subiela, qui ha detallat que “també reclamem un major manteniment en totes les estacions situades en el terme municipal de Burjassot”. 

Pel que fa a l'estació de Cantereria, ha criticat, “està plena d'escales i tanques, només té un encreuament per als vianants de les vies, que està en una punta de l'estació, pel qual les persones a penes caben d'una en una i té un manteniment de neteja bastant precari”. 

A més, ha esgrimit Subiela, “el creixement del parc comercial Ademuz i l'obertura de la Facultat de Psicologia de la Universitat Catòlica, que estan a escassos 200 metres de l'estació, ha fet augmentar el seu ús i el trànsit per als vianants en la zona”. 

“Són molts els joves que la utilitzen ara i hi ha espai i possibilitats d'instal·lar nous passos i millors accessos per a fer-la molt més còmoda i accessible,”, ha argumentat. 

“Des de Ciutadans Burjassot, veient que el soterrament de les vies és quasi una quimera, demanem que es prenguen amb el suficient interés les estacions de Metrovalencia i es potencie de veritat el transport públic”, ha explicat, al mateix temps que ha advertit que “un transport públic incòmode i brut no és una alternativa vàlida”. 

Pujar