elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presó provisional sense fiança per a l'acusada de matar cops de martell un home a Bétera

Presó provisional sense fiança per a l'acusada de matar cops de martell un home a Bétera
  • L'acusada està sent investigada en una causa oberta per un delicte d'homicidi després de matar cops de martell un home, després de semblar haver mantingut una discussió amb ell

El Jutjat d'Instrucció número 4 de Llíria, que es troba en funcions de guàrdia, ha rebut avui la dona detinguda a Bétera per la mort violenta d'un veí de la localitat i ha acordat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança.

L'acusada està sent investigada en una causa oberta per un delicte d'homicidi després de matar cops de martell un home, després de semblar haver mantingut una discussió amb ell. Els veïns van alertar la policia després de sentir crits al domicili de l'acusada. Fins i tot els agents es van traslladar i van descobrir que l'home havia mort.

En un primer moment es va pensar que tots dos mantenien una relació sentimental però sembla que no és així, encara que sí que es coneixien i se'ls havia vist junts al municipi.

El succés es va produir aquest dimecres 22 de desembre cap a les 10 del matí. Els veïns havien vist entrar l'home a casa de la detinguda.

Pujar