Castellano

Suspenen temporalment als dos policies locals de Benidorm que es van gravar mentre humiliaven a una persona transsexual

Suspenen temporalment als dos policies locals de Benidorm que es van gravar mentre humiliaven a una persona transsexual
  • A més, la Conselleria de Justícia ja ha obert una investigació per a esclarir els fets

Les imatges que van començar a circular per les xarxes socials en la vesprada del divendres comencen a tindre les seues represàlies per a dues dels seus protagonistes. L'Ajuntament de Benidorm ha decidisc suspendre temporalment als dos policies locals que es van gravar mentre humiliaven a una persona transsexual que caminava pel carrer.

La decisió arriba, segons expliquen en un comunicat, després d'analitzar els fets i concloure que poden ser “constitutius d'infracció penal, es donarà compte a l'autoritat judicial per a l'esclariment dels fets, i depurar possibles responsabilitats”. A més, al costat de la suspensió temporal l'Ajuntament els ha obert expedient disciplinari el que se suma a la investigació oberta per la Conselleria de Justícia.

“Des de l'Ajuntament rebutgem aquests fets, així com el contingut lamentable i indignant de les declaracions recollides en aqueixes imatges; manifestacions que constitueixen un fet absolutament aïllat i sense precedents a la nostra ciutat” afirmen des del consistori.

Pujar