elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDIS VALÈNCIA I ALACANT

Dos incendis forestals, un habitatge i una planta de reciclatge: quatre focs en la Comunitat Valenciana

Dos incendis forestals, un habitatge i una planta de reciclatge: quatre focs en la Comunitat Valenciana
  • Els servicis d'emergències porten hores treballant en el foc de Tàrbena, el més virulent, que ja ha calcinat més de 600 hectàrees

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana 112CV ha informat de la movilització de diverses dotacions de bombers i bombers forestals per a l'extinció de quatre incendis en la Comunitat Valenciana.

Des d'ahir porten treballant en el control de l'incendi de Tàrbena (Alacant) que ja ha calcinat més de 600 hectàrees i ha obligat a desallotjar habitatges en esta població alacantina, Parcent i Xaló, amb 182 persones evacuades.

Este foc més les condicions d'escassa pluja, les previsions de la qual no són gens falagueres, i la sequeda del camp, han obligat a la Generalitat Valenciana a adoptar una resolució per a suspendre la crema agrícola des d'este dimarts 16 d'abril fins al 15 d'octubre de manera ininterrompuda.

Incendi en Sant Antoni

En el municipi valencià de Sant Antoni, a la comarca d'Utiel-Requena, s'ha declarat un incendi en la planta de reciclatge, que ha mobilitzat cinc dotacions de bombers del consorci provincial, un mitjà aeri i una SVB.

Incendi a Benidorm

Així mateix, el 112CV també ha donat avís este dilluns d'un incendi forestal a Benidorm, en la zona de camps enfront del Palau d'Esports, la qual cosa ha interromput la circulació del TRAM.

El foc ha calcinat diversos pins, i una zona de vegetació molt seca del lloc.

Per a sufocar les flames d'un incendi extingit a les 16.23 hores, s'ha mobilitzat una dotació de bombers del Consorci Provincial d'Alacant i s'ha activat al situació 1 del pla especial d'incendis forestals.


Incendi a València

Finalment, sobre migdia s'han mobilitzat set dotacions dels bombers de l'Ajuntament de València i una unitat del SAMU per l'incendi en el quart pis d'un habitatge de set altures a València.

Afortunadament no hi ha hagut que lamentar ferits encara que els bombers han confiant l'edifici. El foc s'ha donat per extingit a les 15.00 hores.

Pujar