Castellano

L'Ajuntament d'Asp decreta noves mesures per la pandèmia del covid

Aspe decreta mesures restrictives
Aspe decreta mesures restrictives
  • Les mesures entren en vigor avui divendres fins al 22 de novembre

Des d'avui i fins al 22 de novembre, l'Ajuntament d'Asp ha decretat noves mesures davant la situació de pandèmia pel coronavirus.

Així, a través del bàndol, l'alcalde Antonio Puerto, ha anunciat que s'ajorna la programació del Teatre Wagner i l'auditori; encara que si romandrà obert el vestíbul per a visitar les exposicions però amb l'aforament limitat.

A més, romandrà tancat el Centre d'Estudis 24 hores i el Mercat de Proveïments, Casa del Cisco, el centre social de majors, el Museu, el Centre d'Informació Juvenil i la Biblioteca Municipal romandran oberts amb restriccions.

El consistori demana als veïns que facen els tràmits per la seu electrònica o via telemàtica. I redueix l'aforament en les instal·lacions esportives.

Antonio Puerta ha assegurat que “totes aquestes mesures són preventives, per la qual cosa apel·lem a la responsabilitat i la prudència de tots perquè l'impacte del contagi siga el menor possible”.

Segons ha informat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a Asp hi ha 35 casos positius per covid, una xifra que ha crescut en nou persones en els últims dies.

Pujar