Castellano

Montcada estrena 20 aparcabicis amb capacitat per a 100 bicicletes

Montcada estrena 20 aparcabicis amb capacitat per a 100 bicicletes

    Cent noves places d'aparcament per a bicicletes i patinets ja són una realitat als carrers de Montcada. Les regidories d'Urbanisme, Mobilitat i Medi Ambient s'unixen per a donar un impuls a la mobilitat sostenible facilitant l'ús de bicicletes i patinets a la ciutat.

    Amb una inversió de 24.000 euros, s'han instal·lat 20 punts d'aparcament de bicicletes i vehicles de mobilitat personal amb un total de 100 places disponibles. “La instal·lació dels nous aparcabicis era una demanda dels veïns i veïnes de Montcada, que demanaven llocs on poder aparcar les seues bicicletes de manera segura” explica Valentina Cortegoso, regidora de Mobilitat i Medi Ambient.

    La instal·lació d'estos vint punts d'aparcament busca, al mateix temps, minimitzar el nombre de bicicletes lligades a arbres, fanals o altre mobiliari urbà que impedixen o dificulten en moltes ocasions la mobilitat de persones amb diversitat funcional o de la tercera edat.

    Els 20 aparcabicis s'han instal·lat en punts estratègics de la ciutat, com ara prop de les estacions de metro Moncada-Alfara, Seminari-CEU i Masies, en els voltants dels centres educatius i al costat de servicis com l'ajuntament, el cementeri o el poliesportiu municipal.

    Pujar