Castellano

Els Jocs Esportius Adaptats es donen cita a Aspe

Els Jocs Esportius Adaptats es donen cita a Aspe
  • Un total de 12 centres educatius han participat en la setena jornada d’activitats d’esport adaptat al Pavelló Municipal d’Aspe

MÉS FOTOS
Els Jocs Esportius Adaptats es donen cita a Aspe - (foto 2)

La localitat d’Aspe ha acollit aquest matí la setena de les 13 jornades esportives adaptades que se celebren durant aquest curs escolar a les comarques d’Alacant, emmarcades dins de la 38a edició dels Jocs Esportius que organitza la Conselleria d’Educació Cultura i Esport. Aquesta ha estat la segona jornada amb caràcter competitiu, en la qual s’han celebrat competicions de bàsquet, natació, ‘boccia’ i bitles entre diferents equips.                  

Al Pavelló Municipal d’Aspe s’han citat 363 persones entre alumnat, professorat i col·laboradors, amb l’objectiu de dur a terme diverses activitats inclusives i oferir les mateixes oportunitats en la pràctica d’activitat física i esport a l’alumnat. A més de les activitats esportives, els participants han gaudit d’un dinar de convivència, i els centres col·laboradors, d’una visita cultural per la localitat alacantina.

En aquesta jornada han participat els centres CEE Apadis (Villena), CEIP El Tossal (Alacant), IES Victoria Kent (Elx), CEE Sanchis Banús (Ibi), Bec de l’Àguila (Sant Vicent del Raspeig), IES Les Dunes (Guardamar del Segura), CEE Miguel de Cervantes (Elda), CPEE Tomás Llácer (Alcoi), CEIP Azorín (Alacant), IES Canónigo Manchón (Crevillent) i CEIP La Paloma (Aspe).

L’organització i desenvolupament de la jornada ha estat a càrrec del Servei Territorial de Cultura i Esport d’Alacant, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Aspe, el Centre Penitenciari de Villena, la Devesa School Elche i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana.

Les pròximes cites dels Jocs Esportius Adaptats es duran a terme a Santa Pola el dimecres 5 de febrer i a Alacant el 12 de febrer.

Pujar