28 de febrer de 2020 28/2/20

L'Ajuntament d'Almussafes reparteix 5.000 euros en la campanya ‘Tot al teu poble’

L'Ajuntament d'Almussafes reparteix 5.000 euros en la campanya ‘Tot al teu poble’ - (foto 1)

  Hui, dimecres 26 de desembre, la casa consistorial d'Almussafes ha acollit a les 11 hores l'acte de lliurament dels premis de la campanya comercial 'Tot al teu poble', en la qual l'Ajuntament ha repartit 5.000 euros entre un total de 35 persones amb vals de 100, 150 i 200 euros. Des de hui i fins al pròxim 5 de gener podran canviar-los en els prop de 150 establiments participants. Amb aquesta iniciativa, la Regidoria de Comerç té com a objectiu impulsar les compres en les pimes de la localitat durant el període nadalenc beneficiant tant a la ciutadania com al teixit empresarial.

  La sala de plenaris de l'Ajuntament d'Almussafes ha acollit aquest matí a les 11 hores l'acte de lliurament dels premis de la tercera edició de la campanya 'Tot al teu poble', amb la qual la Regidoria de Comerç busca incentivar les compres nadalenques en la localitat i col·laborar amb les famílies en les despeses extra que es produeixen durant aquestes dates.

  El consistori ha invertit un any més en aquesta iniciativa 5.000 euros, que s'han distribuït en un total de 35 premis. Així, s'han repartit quinze vals de 100 euros, deu de 150 i altres deu de 200 euros. Les persones agraciades en el sorteig, en el qual ha estat present la regidora de Comerç, Davinia Calatayud, podran canviar aquests xecs des de hui i fins al pròxim dissabte 5 de gener en els prop de 150 establiments comercials que han participat en la campanya.

  "Aquest projecte suposa un al·licient tant per a les persones que adquireixen productes i serveis en la població, que veuen recompensat el seu suport al xicotet comerç, com per al teixit empresarial, atés que contribuïm al fet que part de les despeses que es duen a terme aquestes dates contribuïsquen al creixement de l'economia local", ressalta Calatayud. "Està a les nostres mans que les nostres pimes puguen tancar amb èxit la campanya nadalenca. Per descomptat la qualitat, l'atenció personalitzada i els bons preus estan garantits", assenyala.

  Funcionament de 'Tot al teu poble'

  De l'1 al 20 de desembre, per cada compra realitzada en els negocis adherits a la iniciativa es va repartir un tiquet, que havia de ser emplenat pels clients amb les seues dades i depositat en les caixes habilitades per a això. Una vegada repartits els premis, les persones guanyadores hauran de canviar els vals fins al pròxim 5 de gener, estant obligades a gastar l'import exacte en els comerços participants, per la qual cosa els establiments no retornaran en cap cas diners en efectiu.

  Pujar