elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Confraria de la Santíssima Creu d'Almussafes anomena a les seues Cambreres 2020

La Confraria de la Santíssima Creu d'Almussafes anomena a les seues Cambreres 2020
  • Les germanes María Vicenta i María José Rodrigo Gadea exerciran els seus càrrecs en les distintes commemoracions litúrgiques d'enguany

MÉS FOTOS
La Confraria de la Santíssima Creu d'Almussafes anomena a les seues Cambreres 2020 - (foto 2)
La Confraria de la Santíssima Creu d'Almussafes anomena a les seues Cambreres 2020 - (foto 3)

La Confraria de la Santíssima Creu d'Almussafes ja ha triat a les seues Cambreres 2020. Un any més, es tracta de dos germanes veïnes de la població. María Vicenta i María José Rodrigo Gadea van rebre el rector, Andrés Chornet, i als membres de la Junta Directiva de la Confraria, divendres passat 21 de febrer, per a viure en primera persona el seu nomenament oficial.

El president de la Confraria de la Santíssima Cruz, Juan Manuel Aguado, va ser l'encarregat de comunicar l'elecció d'ambdós com a màximes representants de l'entitat religiosa durant el present any.

Familiars, amistats i integrants de la Junta Directiva de la Confraria van compartir amb María Vicenta i María José les emocions despertades durant l'acte del seu nomenament que va incloure l'entrega de les medalles amb què seran investides diumenge que ve 3 de maig, Festa de la Benedicció del Terme organitzada per la Confraria.

A més d'esta primera celebració, ambdós Cambreres viuran el seu dia gran el pròxim 16 de juliol, Festa de la Santíssima Cruz, patrona d'Almussafes.

Pujar