21 de setembre de 2020 21/9/20

Almussafes il·lumina els seus carrers en el marc de les seues Festes 2017

Almussafes il·lumina els seus carrers en el marc de les seues Festes 2017 - (foto 1)

    Dissabte passat dia 1 de juliol, l'alcalde, Toni González, i el regidor de Festes, Andrés López, acompanyats per la Reina de les Festes 2017, María Gil, i la seua Cort d'Honor, van procedir a la inauguració de les Festes Patronals d'enguany amb la tradicional encesa oficial de les llums de la localitat, instal·lades expressament per a donar color i major visibilitat al programa festiu.

    La Reina de les Festes d'enguany, Maria Gil Soldevilla, que serà proclamada oficialment divendres que ve dia 7, i les 3 dames que formen la seua Cort d'Honor, van participar en l'acte, a què també va assistir el president de l'executiu, Toni González, i l'edil delegat de Festes, Andrés López.

    Igual que el passat any, l'encesa de la il·luminació ornamental de la població va tindre lloc en el Passeig del Parc, per tractar-se d'un punt central pel que transcorren els principals esdeveniments de les Festes de Julio, que ja han viscut diferents actes previs com la XXXI Volta a Peu, espectacles teatrals i musicals, la Gala de l'Esport, l'acte del 50 Aniversari de les reines de les festes i el sopar de Quintes, entre altres.

    Enguany, les Festes en honor a SAN Bartolomé i a la Santíssima Cruz comptaran amb uns enllumenats en els principals carrers de la localitat per les quals discorreran les cercaviles, la desfilada de moros i cristians i les paelles, entre molts altres actes. Algunes com el carrer Major, Santa Anna, l'avinguda Paral·lel o el Passeig del parc són part de les vies públiques parides. Moltes d'estes es troben en ple centre històric i emmarcaran els esdeveniments més importants de les festes. Les tres entrades d'accés al municipi també quedaran il·luminades. "De nou, hem optat per llogar diferents models d'ornaments d'il·luminació de baix consum, a fi de complir amb els paràmetres d'estalvi energètic i respecte al medi ambient", declara el regidor.

    Pujar