Castellano

El PSPV-PSOE de la Plana Baixa arranca el curs polític a Alfondeguilla

El PSPV-PSOE de la Plana Baixa arranca el curs polític a Alfondeguilla
  • El president de la Diputació va ser present en la trobada dels socialistes

MÉS FOTOS
El PSPV-PSOE de la Plana Baixa arranca el curs polític a Alfondeguilla - (foto 2)
El PSPV-PSOE de la Plana Baixa arranca el curs polític a Alfondeguilla - (foto 3)

Alfondeguilla va ser ahir el lloc triat per a celebrar l'inici del curs polític del PSPV-PSOE de la Plana Baixa, en la qual va estar el president de la Diputació de Castelló, José Martí, al costat del regidor socialista de la localitat, Pedro Robles, alcaldes, regidors i diputats provincials i autonòmics. També va ser present Ernest Blanch, secretari general dels socialistes de Castelló.

El regidor del PSPV-PSOE va aprofitar la presència del president provincial per a demanar per a Alfondeguilla “tot el que el nostre municipi necessita”. Aquesta és la línia en la qual porta treballant l'edil durant aquesta legislatura per a aconseguir que s'arreglen els camins rurals afectats pels temporals de pluja o arreglar el repetidor de televisió. 

Robles ha assenyalat que “fa un any vaig estar en contacte amb el director territorial de Sanitat perquè arribe fins a Alfondeguilla la unitat d'hospitalització a domicili”, una necessitat que el poble d'Alfondeguilla ve reclamant a la conselleria des de fa anys. 

Així mateix, Robles ha assegurat que “el president em va transmetre que la Diputació està al costat d'Alfondeguilla, sense mirar el color polític”. “Fins al moment ens han ajudat en tot el que hem demanat”, ha remarcat l'edil.

Pujar