Castellano

L'alcalde d'Alfondeguilla demana a la Vall d'Uixó que adeqüe el camí de l'Aigualit davant el tancament de la carretera

L'alcalde d'Alfondeguilla demana a la Vall d'Uixó que adeqüe el camí de l'Aigualit davant el tancament de la carretera
  • Salvador Ventura ha mantingut una reunió amb el regidor d'Urbanisme, la Policia Local i la Guàrdia Civil davant l'actuació prevista en la CV-230 este divendres per a derrocar pedres de grans dimensions en perill de solsida

Falten tres dies perquè comencen els treballs de demolició de les pedres de grans dimensions situades a la part alta de la 'corba del mur' que separa els termes municipals d'Alfondeguilla i la Vall d'Uixó en la CV-230.

Davant esta situació excepcional en la qual Alfondeguilla, a més d'Azuébar i Chóvar que també es veuran afectats pel tall de la CV-230 l'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha liderat una reunió amb el representant de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó i agents de seguretat per a reclamar la col·laboració davant el tancament complet de la carretera a partir d'este divendres.

Ventura ha explicat que en la trobada, que va mantindre el passat 19 d'abril, va sol·licitar al regidor d'Urbanisme, Vicente Pitarch, que el consistori valler adeqüara el camí de l'Aigualit al seu pas pel terme municipal de la Vall d'Uixó, el tram del qual es troba en pitjors condicions per a transitar amb vehicles. Cal assenyalar que el tram en el terme municipal d'Alfondeguilla és transitable després que l'ajuntament que lidera Salvador Ventura haja actuat fa alguns mesos.

A més, Ventura ha explicat que l'Ajuntament d'Alfondeguilla col·locarà esta setmana unes lones per a informar del desviament des de la Vall d'Uixó, la ruta del qual comença en el Mont Zamora (barri Carbonaire), direcció a l'Aigualit fins a Alfondeguilla.

Davant el desviament per la muntanya, l'alcalde d'Alfondeguilla ha demanat col·laboració a la Policia i la Guàrdia Civil perquè realitzen patrullatges de vigilància des del divendres per eixe camí, per si algun conductor necessitara assistència.

Pujar