Castellano

Camins segurs a l'escola: el projecte d'Alfondeguilla per a facilitar la mobilitat escolar

Alfondeguilla
Alfondeguilla
  • Alumnes, professors i famílies s'han reunit per a inaugurar esta acolorida iniciativa que conduirà fins al CEIP Castro a través de tres rutes

Alfondeguilla compta des de hui amb 'Camins segurs a l'escola', un divertit i acolorit projecte per a facilitar la mobilitat escolar entre els alumnes del col·legi, de manera que puguen anar des de les seues cases fins al CEIP Castro d'Alfondeguilla amb total seguretat.

L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, al costat del regidor d'Educació, David Galindo, han inaugurat este matí 'Camins segurs a l'escola' amb l'objectiu de potenciar l'autonomia, transformar i millorar els espais urbans i públics en un camí segur fins al centre educatiu de la localitat.

Inauguració de 'Camins segurs a l'escola'
Inauguració de 'Camins segurs a l'escola'

'Camins segurs a l'escola' compta amb tres rutes: carrer Major, avinguda Betxí i carrer Calvari.

Per a la seua posada en marxa s'han instal·lat senyals en diferents punts d'Alfondeguilla per a indicar el camí fins al col·legi i s'han pintat als carrers uns animals, en diferents colors, perquè els xiquets sàpien per on han de caminar fins al col·legi.

Al carrer Escoles se situa el punt de trobada. Allí, amb tots els animals pintats en el sòl en forma de cercle, es trobaran els alumnes del CEIP Castro per a pujar fins al col·legi caminant, fomentant així la mobilitat sostenible.

Pujar