23 de febrer de 2020 23/2/20

L'Ajuntament acollirà part dels tallers per a persones emprenedores

L'Ajuntament acollirà part dels tallers per a persones emprenedores - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament acollirà part dels tallers per a persones emprenedores - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alboraia acollirà el pròxim dia 3 de febrer la segona part del taller per a persones emprenedores. Es tracta d'una iniciativa que pretén reduir la incertesa que es produeix en els moments inicials de la creació d'una empresa davant la falta d'informació i l'abandó del projecte que açò comporta i maximitzar, així, els aspectes que resulten favorables per a la seua consolidació.

  La cita tindrà lloc tant en la localitat veïna de Tavernes Blanques com a Alboraia. El primer poble celebrarà la primera part de la jornada informativa el dia 2 de febrer en la Biblioteca Municipal (carrer Castelló, Porta 2, Pis 2) entre les 9.30 i les 11.30 hores. Alboraia ho farà el 3 de febrer, en l'Agència de Desenvolupament Local, situada al carrer Canonge Julià, Porta 33 i cinqué pis, entre les 09.30 i les 12.30 hores.

  Les inscripcions poden realitzar-se bé a través del correu electrònic ipina@consorci.info, bé mitjançant el telèfon 96 316 05 66.

  La iniciativa és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament d'Alboraia i el Consorci per a la Creació d'Ocupació (Pactem Nord), El Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef), el Fons Social Europeu de la Unió Europea, Autoocupación Incorpora de "la Caixa" i la Estrategia de Emprendimiento y Ocupación Joven.

   

   

   

  Pujar