elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alboraia entrega els distintius SICTED a empreses i serveis turístics

L'Ajuntament d'Alboraia entrega els distintius SICTED a empreses i serveis turístics
  • Alboraia Turisme ha celebrat l'acte en la Casa del Comte de Zanoguera

Este matí s'ha celebrat a la Casa del Comte de Zanoguera l'acte de reconeixement dels distintius SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destinos), en el qual s'ha fet lliurament dels distintius que acrediten l'esforç i dedicació a la millora de la Qualitat Turística de les empreses i serveis turístics d'Alboraia.

L'acte ha estat presidit per l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, i la regidora de Turisme, Raquel Casares Dolz, acompanyats de membres de la Corporació Municipal, i empresaris i serveis relacionats amb el sector.

"L'aposta per la qualitat del destí és una premissa en l'estratègia turística del municipi, i estes distincions demostren la implicació del nostre sector turístic per aconseguir els millors nivells de satisfacció", ha assenyalat l'alcalde en la seua intervenció.

Els serveis i empreses que han aconseguit el segell SICTED són: Orxateria Daniel, Orxateria L’Obrador de Bou, INDITEC, La Casa de la Mar, Mediterranean Surf, Policia Local d'Alboraia, platja de La Patacona i platja de Port Saplaya, Tourist Info de La Patacona i Tourist Info de Port Saplaya.

Pujar