Castellano

Javier Moreno del club Judokan Alboraia aconsegueix el cinqué lloc en el Campionat Mundial de Judo

• El campionat es va disputar a Cracòvia, i el judoka va competir en la categoria de veterans -66kg

Javier Moreno, del club Judokan Alboraia, 5é en el Campionat del Món de Judo veterans, categoria -66kg. El campionat es va disputar a Cracòvia, Javier competia en categoria M5 -66kg format per 18 competidors.

El primer combat contra el txec Peter Kolesar, Javier va guanyar per Ipon en una gran acció de Seoi nague. En la segona ronda amb un combat molt igualat contra l'ucraïnés Mykola Dankanych, van arribar fins a la tècnica d'or, on per molt poc l'ucraïnés es va emportar el combat després de marcar un Waza-Ari.

Javi va aconseguir entrar en repesca guanyant els seus dos següents combats per la màxima puntuació, i classificant-se en l'últim combat per la medalla de bronze, on el suec Peter Ivarson finalment s'emporta el metall després d'immobilitzar a l'espanyol, no obstant això aquesta gran competició li dona a Javi un magnífic 5to lloc del món, i molt bones sensacions per a següents campionats.