20 de gener de 2020 20/1/20

Alaquàs celebra la 24ª edició del Festival Rock

Alaquàs celebra la 24ª edició del Festival Rock - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alaquàs celebra la 24ª edició del Festival Rock - (foto 2)
  Alaquàs celebra la 24ª edició del Festival Rock - (foto 3)
  Alaquàs celebra la 24ª edició del Festival Rock - (foto 4)
  Alaquàs celebra la 24ª edició del Festival Rock - (foto 5)
  Alaquàs celebra la 24ª edició del Festival Rock - (foto 6)

  El passat 1 de setembre al Parc de la Sequieta es va celebrar un dels esdeveniments musicals més esperats pels amants de la bona música: la 24ª del Festival de Rock d’Alaquàs. Cita multitudinària que va comptat amb un cartell de vertigen. Per l’escenari van desfilar els grups més destacats del panorama musical del pop-rock actual. 

  Encetava la nit la banda emergent Leya & the Gentlmen, guanyadors del concurs de bandes pre-Fra. El grup va encendre la metxa per donar pas a Corazones eléctricos, una de les més destacades veus del rock valencià que van pujar a l'escenari per a presentar el seu primer disc. Poc després cedien el protagonisme a Corizonas, una formació que emergeix per convertir-se en una de les bandes més potents a nivell nacional.

  Eren les 2 de la matinada i arribava el torn de Sexy Zebras, el trio madrileny consagrat com una de les bandes icona rock espanyoles.El trio musical encarregat de posar fi a la nit va ser Aullido Atómico, una de les bandes revelació i ja habituals del panorama musical nacional.

  Aquesta 24 edició va comptar com a novetats amb una zona de música remember dels anys 80, així com amb un espai per poder sopar als Food Trucks i altre espai d’ús exclusiu per a persones amb mobilitat reduïda.

  Al recinte, i per primera vegada al festival, s’instal·laren els anomenats Punts Violeta; carpes situades en llocs d'alta concentració de gent jove per a sensibilitzar sobre la necessitat de gaudir d'unes festes sense agressions sexistes. El missatge no sexista va arribar als gots reutilitzables que es servien junt a l´escenari.

  Pop- Rock en essència, èxit de participació i l'aposta per un festival gratuït de qualitat. Així ha sigut aquesta edició consolidada com a tot un referent del panorama musical.

   

  ocultar
  Alaquàs celebra la 24ª edició del Festival Rock
  Pujar