elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs celebra el V Fòrum Jove

Alaquàs celebra el V Fòrum Jove
  • Joves dels diferents centres educatius de secundària d’Alaquàs traslladen a l’Ajuntament d’Alaquàs les seues inquietuds i necessitats de millora a través d’aquesta iniciativa de participació juvenil

MÉS FOTOS
Alaquàs celebra el V Fòrum Jove - (foto 2)
Alaquàs celebra el V Fòrum Jove - (foto 3)
Alaquàs celebra el V Fòrum Jove - (foto 4)
Alaquàs celebra el V Fòrum Jove - (foto 5)

El Castell d’Alaquàs va acollir el dimarts 23 d’abril el V Fòrum Jove organitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Alaquàs junt amb el professorat, alumnat, equips directius i institucions educatives del municipi a través del qual es traslladen a la Corporació Municipal les seues inquietuds i necessitats.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor de Joventut, Javi Antúnez, la Regidora d’Educació, Marian Espert, el Regidor d’Esports, Fran Evangelista, la Regidora de Festes, Sandra Conde, el Regidor de Serveis Urbans, Sebastián Ruiz i la Regidora de Cultura, Marta Murciano van estar presents en el Fòrum per escoltar de primera mà les inquietuds i necessitats de l’alumnat.

Un total de 80 joves d’entre 12 i 30 anys de l’IES Clara Campoamor, l’IES Faustí Barberà, CC Madre Josefa Campos i CC Mare de Déu de l’Olivar II  van presentar les seues aportacions en aquest Fòrum. En la sessió, es va posar de relleu la importància que tenen per a la joventut els recursos municipals per al foment de les relacions personals juvenils de forma positiva així com els recursos, accions i la seua participació en l’emergència climàtica. Van mostrar el seu interés també per la salut de les persones joves, tant mental com social i física, per l’educació sexual  i sobre la información i orientació.

El IV Fòrum Jove d’Alaquàs forma part de les polítiques de joventut posades en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs com una acció per tal d’atendre la diversitat social, econòmica i cultural del nostre territori i garantir la participació i la responsabilitat compartida de les persones joves en la presa de decisions i fomentar al màxim els espais de trobada i de debat. Pretén ser un projecte de participació on el principal objectiu és donar veu a les persones joves, una oportunitat immillorable per a contribuir a l'exercici del dret de les persones adolescents a participar en tot el que els afecta, promovent estructures de participació juvenil i posant en valor el seu dret a opinar i ser escoltats.

Pujar