30 de setembre de 2020 30/9/20

Cs Xirivella sol·licita que l'Ajuntament pague les dietes dels voluntaris de Protecció Civil

Cs Xirivella sol·licita que l'Ajuntament pague les dietes dels voluntaris de Protecció Civil - (foto 1)
  • Per a Lozoya “els voluntaris han sigut un exemple en la lluita contra la COVID-19, no perceben sou i mereixen almenys que s'atenguen les seues demandes”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Xirivella, Enrique Lozoya, ha sol·licitat que “l'Ajuntament pague les dietes dels voluntaris de Protecció Civil durant l'estat d'alarma després de reconéixer en ple que no l'ha fet”. "Per a Cs, que va preguntar per aquest assumpte, han sigut un exemple en la lluita contra la COVID-19, són voluntaris i voluntàries que no perceben sou, i mereixen que almenys s'atenguen les seues demandes", ha defensat.

D'altra banda, Lozoya, ha instat a l'equip de govern “a estudiar la possibilitat de retransmetre en ‘streaming’ les sessions plenàries i obrir una bústia de suggeriments, on la ciutadania envie les seues queixes i inquietuds perquè es lligen i es contesten en el ple”.

Segons el regidor de la població taronja, "la població reclama assabentar-se de les decisions adoptades i no poden fer-ho telemàticament”. “Aquesta mesura ja s'hauria d'haver pres, hem de donar una resposta a aquesta demanda fins que els plens puguen reprendre la seua activitat presencial”, ha destacat.

Finalment, després de conéixer-se la incidència del coronavirus en el municipi, el regidor ha expressat “el sentit condol de Cs a les sis famílies de les víctimes mortals”.

 

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar