18 de setembre de 2020 18/9/20

Tot preparat per a celebrar una nova edició del Xirivella al Carrer

Tot preparat per a celebrar una nova edició del Xirivella al Carrer - (foto 1)
  • La plaça de Gerardo Garcés de Xirivella torna a convertir-se en un espai de trobada on conviuran diferents agents i propostes

MÉS FOTOS
Tot preparat per a celebrar una nova edició del Xirivella al Carrer - (foto 2)
Tot preparat per a celebrar una nova edició del Xirivella al Carrer - (foto 3)
Tot preparat per a celebrar una nova edició del Xirivella al Carrer - (foto 4)

L’Ajuntament de Xirivella ha programat per al cap de setmana del 8 i 9 de juny, una nova edició de Xirivella al Carrer que se celebrarà a la plaça Gerardo Garcés.

Es tracta d'una trobada festiva d’associacions i comerços on la ciutadania podrà disfrutar de música en directe i un fum d’activitats per a tota la família. Diversos comerços locals i entitats associatives participaran en la trobada oferint demostracions i propostes, mentre que des del consistori s'ha organitzat diferents jocs i activitats infantils i juvenils.

Del programa preparat per a dissabte 8 de juny, el qual tindrà lloc a la vesprada de 18 h a 1 h del matí aproximadament, destaquem a les 19.30 h la passarel·la de moda organitzada per l’associació de comerciants del municipi XiriComPra, activitat recuperada d’anteriors edicions de la Fira de Comerç de Xirivella. A més, este mateix dia la població disfrutarà d’una magnífica actuació de la Big Band a les 23 h estrenant nou nom: Silvejazz. En el concert de presentació tocaran temes de Ray Coniff, Steve Wonder, Glen Miller, Chuk Mangione... entre d’altres.

Diumenge 9, les activitats començaran a les 11 h fins a les 14 h, i tornaran de 18 h a 21 h. La jornada s’inicia a les 10 h amb una ruta amb bicicleta per l’horta (places limitades, necessària inscripció prèvia). Destaquem el rocòdrom i espai d’aventura d’11 h a 14 h, i l’espectacle-circ ‘Reparte amor’ a les 19.30 h, d’Arritmados Circo. Una actuació fresca amb una estètica desenfrenada que juga amb el vintage i el kitsch, conjugant el circ amb la interpretació musical.

Este esdeveniment té com a finalitat fomentar l'activitat econòmica i social del municipi, afavorint així la creació de sinergies entre estos sectors i generant experiències amb la ciutadania.

Michel Montaner, regidor en funcions de Comerç, anima a tots i totes a participar en esta nova edició del Xirivella al Carrer: «Es tracta d'un espai de convivència a Xirivella on se celebraran diferents activitats per a donar a conéixer les associacions i productes dels nostres comerços. Tot en un ambient festiu dirigit a tota la població».

Per la seua part, Mónica Sánchez, regidora en funcions de Participació Ciutadana i Joventut, destaca «el gran teixit associatiu que el nostre municipi té. Xirivella al Carrer és una gran oportunitat per a presentar a la ciutadania les diferents associacions, i compartir amb elles esta magnífica experiència. Per a enfortir este vincul, és indispensable la participació ciutadana».

Finalment, Ricard Barberà, alcalde en funcions de Xirivella: «Amb esta iniciativa el nostre municipi torna a eixir al carrer per tal de mostrar el bo i millor del nostre poble. Una jornada que té l'objectiu de generar teixit associatiu i compartir experiències amb els diversos comerços locals i entitats associatives que hi participen».

Pujar