20 d’octubre de 2020 20/10/20

Deu ferits de diversa gravetat en l'incendi d'un edifici de cinc plantes a Xirivella

Deu ferits de diversa gravetat en l'incendi d'un edifici de cinc plantes a Xirivella - (foto 1)
  • Els bombers han hagut de rescatar a quatre persones que es trobaven dins de l'edifici

MÉS FOTOS
Deu ferits de diversa gravetat en l'incendi d'un edifici de cinc plantes a Xirivella - (foto 2)
Deu ferits de diversa gravetat en l'incendi d'un edifici de cinc plantes a Xirivella - (foto 3)
Deu ferits de diversa gravetat en l'incendi d'un edifici de cinc plantes a Xirivella - (foto 4)

Deu persones han resultat ferides de diversa gravetat en l'incendi d'un edifici de cinc altures a Xirivella. Les flames es van declarar passades les tres de la matinada i han afectat un habitatge de la primera planta així com a les escales de tot l'edifici. Els bombers han hagut de rescatar a quatre veïns que es trobaven dins de l'edifici.

Segons han explicat des del Consorci Provincial de Bombers, el fum ha afectat a tot l'edifici i s'ha hagut de mobilitzar a diverses dotacions de bombers i comandants dels parcs de Paterna, Torrent, Silla i del comandament central. Els ferits són de diversa gravetat encara que es desconeixen, de moment, els detalls.

Des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, tres unitats del SAMU i dos del Servei Vital Bàsic han atés a aquestes deu persones.

Es tracta de quatre dones d'entre 35 i 68 anys i sis homes d'entre 21 a 68 anys. Sengles unitats de SAMU van evacuar a l'hospital La Fe de València a una
dona de 35 anys i un home de 26 anys, tots dos com a grans cremats.

Una unitat de SVB va traslladar a l'hospital La Fe de València a un home de 21 anys amb cremades a les cames i una dona de 43 anys per intoxicació de fum. L'altra unitat de SVB va portar a l'hospital de Manises a una dona i un home, tots dos de 68 anys i tots dos amb intoxicació de fum.

L'ambulància TNA va traslladar a l'hospital General de València a una dona de 41 anys i tres homes de 32, 40 i 52 anys, tots ells per inhalació de fum.

Pujar