15 d’agost de 2020 15/8/20

Xilxes valora en 65.500 euros els danys ocasionats pel temporal

Xilxes valora en 65.500 euros els danys ocasionats pel temporal - (foto 1)
  • L'Ajuntament està treballant en la retirada de pedres i sorra del passeig marítim

L'Ajuntament de Xilxes ha elaborat un informe de valoració dels danys ocasionats pel temporal dels últims dies en els béns de titularitat municipal i infraestructures locals d'ús col·lectiu, el qual estima en 65.500 euros el cost dels desperfectes patits.

Segons detalla aquest informe, la zona marítima ha estat la més afectada per les fortes pluges amb un major impacte en l'àrea del passeig marítim i les platges, que ascendeix a 58.500 euros. De fet, s'està treballant aquestos dies en el condicionament del passeig marítim fent tasques de retirada de pedres i restes orgàniques procedents de la mar.

La neteja i retirada de pedra de les platges, així com la reparació de llavapeus, bombament i altres elements són les actuacions més urgents de cara a la temporada de Setmana Santa. Així mateix, també s'ha vist afectada la caseta de socorrisme, que requerirà de la instal·lació d'un nou espai prefabricat.

Els vials públics pròxims al passeig marítim, que s'han omplit de pedres i sorra, i la coberta del Trinquet Municipal són uns altres dels punts perjudicats per les inclemències meteorològiques.

Aquest informe ja ha estat remès a Subdelegació del Govern amb la finalitat d'accedir a ajudes que contribueixquen al restabliment de la situació perquè veïns i visitants troben les platges en condicions òptimes.

Temporal Gloria a la Comunitat Valenciana

Temporal Gloria a la Comunitat ValencianaEntrar en el especial
Pujar