elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE de Xilxes lamenta la “mentida continua” del PP amb el deute municipal

El PSPV-PSOE de Xilxes lamenta la “mentida continua” del PP amb el deute municipal
  • José Martínez, portaveu socialista, explica que “es vanaglorien d’haver liquidat el deute quan el que han fet ha segut aprofitar l’herència de l’anterior govern per a fer-ho”

El PSPV-PSOE de Xilxes lamenta les “continues mentides” del Partit Popular en el govern municipal en quant a la liquidació del deute de l’Ajuntament. José Martínez, portaveu socialista, explica que “no podem tolerar més que el PP de Xilxes mentisca cada dia a la ciutadania amb les xifres del deute municipal. Quan el PSPV-PSOE vam arribar a l’alcaldia en 2015, ens vam trobar que el consistori devia 5 milions d’euros als bancs i sí que vam fer una feina de 8 anys per tal de reduir ixa xifra, no com l’actual equip de govern que s’ha trobat un Ajuntament sanejat i que ara trau pit de pagar, amb els diners que vam deixar en caixa, el deute que quedava”.

Martínez destaca que “del milió d’euros que tant presumix el PP d’haver pagat 500.000 pertanyen a la piscina que anàvem a fer al poble i que el PP, en una decisió unilateral i injusta, ha decidit no fer. Ixos diners estaven ja disponibles per a gastar i el PP els ha tornat, cosa que no té cap mèrit” i afegix que “altres 300.000 euros són de la passarel·la, que ja sabíem que havia de ser així i hi havia romanent de tresoreria i la resta forma part encara d’aquella herència negativa que nosaltres sí que vam rebre quan vam entrar a governar”.

Per últim, el portaveu socialista argumenta que “se pot vore clarament en les dades de l’INE que qui realment va sanejar l’Ajuntament de Xilxes va ser el govern del Partit Socialista. Només els demanem que no tornen a endeutar al màxim el consistori perquè la propera legislatura, no ens tornem a trobar amb la situació que ens vam trobar en el 2015”.

 

Pujar