24 de novembre de 2020 24/11/20

El PP de Xilxes urgeix solucions "davant l'amenaça de desmantellar la passarel·la"

El PP de Xilxes urgeix solucions "davant l'amenaça de desmantellar la passarel·la" - (foto 1)
  • Vicent Martínez: “Volem saber per què se'ns ha ocultat la informació i volem saber què pensen fer per a salvar la passarel·la”

El Partit Popular de Xilxes ha exigit hui que es donen solucions davant l'amenaça de desmantellar la passarel·la de la localitat. Aquesta infraestructura és un emblema de la localitat que porta tancada tres anys ja. Des del Partit Popular de la localitat s'ha estat preguntant a l'equip de govern però, tal com explica el portaveu del PP, Vicent Martínez, “hem hagut de recórrer al Senat per a saber què està passant amb la passarel·la”.

En aquest sentit, el portaveu del PP ha manifestat que “Costas ha donat un marge de 15 dies a l'Ajuntament perquè assumisca la titularitat de la passarel·la o, en cas contrari, es procedirà a desmantellar-la”.

Un fet “molt greu” ja que “es tracta d'un element singular per a la localitat” i ha explicat que “volem absoluta transparència en aquest tema”. El PP de Xilxes preguntarà en el ple sobre la decisió que prendrà l'Ajuntament. “Volem que se'ns donen explicacions de per què se'ns ha ocultat informació, què pensen fer i quin és el futur per a la passarel·la” de Xilxes.

Pujar