21 de setembre de 2020 21/9/20

Xilxes remetrà a Costas l'expedient de la passarel·la de la platja perquè escometa la seua reparació

Xilxes remetrà a Costas l'expedient de la passarel·la de la platja perquè escometa la seua reparació - (foto 1)

    L'ajuntament de Xilxes remetrà a la Subdelegació del Govern l'expedient relatiu a l'estat de la Passarel·la de la Platja perquè al seu torn la trasllade a Costas i s'inicien com més prompte millor les obres de reparació de l'estructura amb la finalitat de garantir la seguretat d'aquesta.

    L'Ajuntament, segons consta en el conveni pertinent, s'ocupa del manteniment de la Passarel·la, la qual cosa implica la seua neteja i la reparació i substitució de les fustes que conformen el clos. No obstant això, la part danyada afecta a l'estructura de la instal·lació que és competència del Ministeri.

    Ja al mes de setembre, després de realitzar els tastos pertinents, es va posar en coneixement de Subdelegació l'estat de deterioració d'aquesta emblemàtica infrestructura i fa a penes 15 dies, des del consistori, es va incidir en la necessitat urgent d'escometre aquesta actuació. Hui la subdelegada del Govern, Soledad Ten, ha respost a aquests requeriments i ha sol·licitat aquests informes i fotografies que atestigüan les manques d'aquesta estructura per a remetre'l a Costas.

    De moment la instal·lació és accessible al públic i les obres de reparació s'executarien, en qualsevol cas, després del període estival per a no alterar la dinàmica del turisme.

    Pujar