15 de novembre de 2019 15/11/19

Xilxes recull les propostes de millora dels veïns del nucli marítim

Xilxes recull les propostes de millora dels veïns del nucli marítim - (foto 1)

  L'Ajuntament de Xilxes ha recollit les necessitats dels veïns i veïnes del nucli marítim amb la finalitat d'escoltar i intentar atendre les demandes de la ciutadania d'aquesta zona.

  El primer tinent d'alcalde, Erik Segarra, ha mantingut una reunió en la qual aquest grup de veïns ha exposat diferents propostes de millora, les quals seran estudiades per l'equip de govern.

  La sol·licitud de passos elevats per reduir la velocitat dels vehicles, els excrements dels gossos, les molèsties pels sorolls nocturns, la millora dels desaigües o la localització d'alguns contenidors han estat algunes de les qüestions plantejades.

  Aquesta reunió mostra l'interès de l'Ajuntament de Xilxes per escoltar les necessitats reals de la ciutadania i aportar solucions a les seves demandes. De fet, al llarg de la legislatura s'han atès les peticions de diferents col·lectius i s'han posat en marxa diferents fórmules de participació ciutadana com la consulta popular sobre els PAI's de golf o el primer Pla Integral de Participació Ciutadana.

  ocultar
  Xilxes recull les propostes de millora dels veïns del nucli marítim
  Pujar