8 de juliol de 2020 8/7/20

Xilxes rep la recomanació tècnica de Costas de tancar la passarel·la i avança cap a una solució

Xilxes rep la recomanació tècnica de Costas de tancar la passarel·la i avança cap a una solució - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes ha rebut la recomanació de Costas de tancar la passarel·la de la platja al públic per danys en l'estructura després de la inspecció dels tècnics realitzada en els últims dies motivada per la decisió del consistori de tancar la instal·lació el passat cap de setmana com a mesura preventiva.

    A l'espera de l'informe tècnic, l'Ajuntament està treballant de manera coordinada amb Subdelegació de Govern i amb la Direcció General de Costas per a avançar cap a una solució, de manera que aquest organisme estatal s'ha compromés a considerar aquesta obra com a emergent per a accelerar l'actuació.

    L'equip de govern ha realitzat diferents intervencions de manteniment en les fustes de la passarel·la i ha posat en coneixement de Costas el mal estat de l'estructura en diverses ocasions, ja que la seua reparació competeix a aquest organisme.

    A més, ha mantingut diferents reunions amb la subdelegada del govern a Castelló, Soledad Ten. De fet, recentment es va remetre a Subdelegació un expedient detallat sobre l'estat d'aquesta plataforma perquè al seu torn la traslladara a Costas.

    Pujar