20 d’octubre de 2020 20/10/20

Xilxes prepara la tornada als centres educatius seguint el protocol establit i reforçant el personal

  • Tant el CEIP com l'Escola Infantil disposaran de més personal per a garantirla neteja i la seguretat de l'alumnat

L'Ajuntament de Xilxes està ultimant la tornada de l'alumnat als centres educatius del municipi d'acord amb els protocols sanitaris establits per a garantir la seguretat dels xiquets i xiquetes.

El consistori, que està treballant en coordinació amb les direccions de l'Escola Infantil “Isabel González Torres” i del CEIP Lluís Vives, ha anunciat que en els dos centres es reforçarà el personal. Així mateix, el col·legi públic comptarà amb un treballador/a de la neteja durant tot el dia i un conserge, i l’escoleta municipal disposarà d'una persona més per a ajudar en tasques com el menjador amb motiu de la situació de pandèmia.

D'altra banda, també s'ha preparat el projecte d'extraescolars i s'està estudiant el protocol per al seu desenvolupament a partir d’octubre juntament amb la Direcció Territorial d’Educació. Així mateix, l'Ajuntament està pendent de la resolució de la subvenció sol·licitada a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport per a la realització d’activitats extraescolars i complementàries amb totes les mesures de seguretat.

 

Pujar