elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes es prepara per rebre al Reial Madrid A i el FC Barcelona A en el Torneig de Futbol Benjamí

Xilxes es prepara per rebre al Reial Madrid A i el FC Barcelona A en el Torneig de Futbol Benjamí
  MÉS FOTOS
  Xilxes es prepara per rebre al Reial Madrid A i el FC Barcelona A en el Torneig de Futbol Benjamí - (foto 2)

  Xilxes es prepara per a la celebració del Torneig de Futbol Benjamí 'Ciutat de Xilxes - Restaurant l'Alter' i per rebre al Reial Madrid A i el FC Barcelona A, equips nacionals de màxim nivell que disputaran del 27 al 29 d'abril aquesta competició organitzada per la Regidoria d'Esports.

  El torneig també comptarà amb una destacada representació dels millors planters valencians, ja que el Vila-real, el València CF, el Levante, el Club Amistat, l'Alboraia i el Xilxes CF completen el cartell de clubs participants.

  Després de la inauguració oficial del torneig, prevista per al divendres a les 17:30 hores, arrancarà el primer dels partits, que enfrontarà al Reial Madrid A i al Xilxes CF, mentre que les finals es decidiran en el matí del diumenge.

  A través de l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments esportius de primer nivel l'Ajuntament de Xilxes buscar generar un impacte positiu en l'economia local i donar a conèixer els atractius turístics del municipi. De fet, en les instal·lacions esportives s'habilitarà un stand per promocionar les diferents opcions turístiques entre els assistents al torneig.

  Pujar