25 d’octubre de 2020 25/10/20

Xilxes premia a clubs i esportistes en la XXII Gala de l'Esport

Xilxes premia a clubs i esportistes en la XXII Gala de l'Esport - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xilxes premia a clubs i esportistes en la XXII Gala de l'Esport - (foto 2)

  L'Ajuntament de Xilxes ha premiat a clubs i esportistes en la XXII Gala de l'Esport, esdeveniment celebrat aquest cap de setmana que reconeix l'esforç i els assoliments aconseguits en l'àmbit esportiu local.

  Aquesta gala impulsada per la Regidoria d'Esports ha reunit a les persones vinculades a les diferents disciplines esportives que es practiquen en el municipi, i ha comptat amb la presència de l'alcalde, José Martínez, i del regidor d'Esports, Alberto Ferrando, que han lliurat diferents plaques commemoratives.

  Aquest any s'han lliurat 8 guardons, que han estat per als clubs Xilxes CF, Amics de la Pilota, Pesca l'Esparrello, Triatló Xilxes i Frontó Xilxes. A més, també s'ha reconegut la tasca de l'entrenador de l'equip benjamí del Xilxes CF, Javier Borràs. Així mateix, s'ha premiat a José Antonio Gomis i a Rubén Martínez per la temporada realitzada en pilota valenciana.

  El reconeixement al mèrit esportiu i al treball que desenvolupen els clubs en la promoció de l'esport entre la població infantil són els objectius d'aquest esdeveniment. Al llarg de l'acte també s'han repassat les xifres d'inscrits en les activitats esportives que ofereix l'Ajuntament, que superen els 260, així com les xifres de població que practica esport en clubs i activitats dirigides, que se situa en el 27'8%.

  Pujar