13 de desembre de 2019 13/12/19

Xilxes ofereix art, música, literatura i una ruta ciclista durant el mes de maig

  L'Ajuntament de Xilxes ha programat una variada agenda cultural per al mes de maig que combina propostes culturals i mediambientales per a tots els públics amb la voluntat de continuar consolidant aquest model participatiu i integrador que serveix de plataforma de difusió per a les associacions locals i per a artistes emergents.

  La Regidoria de Cultura impulsa aquest format que contempla una ruta ciclista per la Marjal Ullal de Quartons prevista per al dia 12, un taller infantil a càrrec de la Diabòlica de Morvedre o la presentació literària del llibre “Del Sénia al Segura”, a càrrec de Xilxes en Moviment.

  En la segona quinzena tornarà a Xilxes el reconegut monologuista Alex Martínez amb la seua peculiar manera de congujar música i humor, iniciativa de la Regidoria de Joventut que tindrà lloc en el Teatre Municipal a les 20 h del dia 18. L'endemà, en el mateix escenari, actuarà la Jove Orquestra de Sagunt.

  Els més xicotets podran tornar a gaudir d'un taller infantil a la biblioteca a final de mes i la programació la tancarà l'artista xilxera Andrea Vega, que acostarà al públic la seua exposició “Analogia Expressiva del Retrat” en la jornada del 31 de maig.

  ocultar
  Xilxes ofereix art, música, literatura i una ruta ciclista durant el mes de maig
  Pujar