19 de juny de 2019 19/6/19

Xilxes ofereix art, música, literatura i una ruta ciclista durant el mes de maig

L'Ajuntament de Xilxes ha programat una variada agenda cultural per al mes de maig que combina propostes culturals i mediambientales per a tots els públics amb la voluntat de continuar consolidant aquest model participatiu i integrador que serveix de plataforma de difusió per a les associacions locals i per a artistes emergents.

La Regidoria de Cultura impulsa aquest format que contempla una ruta ciclista per la Marjal Ullal de Quartons prevista per al dia 12, un taller infantil a càrrec de la Diabòlica de Morvedre o la presentació literària del llibre “Del Sénia al Segura”, a càrrec de Xilxes en Moviment.

En la segona quinzena tornarà a Xilxes el reconegut monologuista Alex Martínez amb la seua peculiar manera de congujar música i humor, iniciativa de la Regidoria de Joventut que tindrà lloc en el Teatre Municipal a les 20 h del dia 18. L'endemà, en el mateix escenari, actuarà la Jove Orquestra de Sagunt.

Els més xicotets podran tornar a gaudir d'un taller infantil a la biblioteca a final de mes i la programació la tancarà l'artista xilxera Andrea Vega, que acostarà al públic la seua exposició “Analogia Expressiva del Retrat” en la jornada del 31 de maig.