15 de novembre de 2019 15/11/19

Xilxes ofereix una Escola de Pasqua tematitzada en la robòtica

  L'Ajuntament de Xilxes ofereix el servei d'Escola de Pasqua del 3 al 6 d'abril, el qual s'ha tematitzat aquest any en la robòtica amb l'objectiu de contribuir a la conciliació i fomentar en els xiquets i xiquetes la curiositat per la ciència i la informàtica.

  Aquesta iniciativa de la Regidoria d'Educació es desenvoluparà en el CEIP Lluís Vives de 9 a 13 hores i els participants podran experimentar amb robots Sphero aprenent a programar i completant activitats pràctiques a través de la imaginació i el joc. Recórrer un laberint, programar un quadre, imitar el sistema solar o compondre música amb fruites són unes altres de les propostes incloses en les sessions.

  Les inscripcions per a aquest servei dirigit a alumnes d'entre 3 i 12 anys tenen un cost de 8 € i poden realitzar-se en Registre de l'Ajuntament.

  Després de l'èxit de l'any passat, l'Escola de Pasqua s'ha dedicat a la robòtica per segon any consecutiu. Aquest servei forma part dels projectes educatius que promou l'equip de govern al llarg de tot l'any per ajudar a compatibilitzar les vacances escolars amb la jornada laboral dels pares i mares.

  ocultar
  Xilxes ofereix una Escola de Pasqua tematitzada en la robòtica
  Pujar