10 de juliol de 2020 10/7/20

Xilxes obri la matrícula per a la nova oferta d'activitats extraescolars

Xilxes obri la matrícula per a la nova oferta d'activitats extraescolars - (foto 1)
  • La programació d'aquest curs s'ha ampliat amb activitats orientades a estimular la creativitat com teatre o dibuix i pintura

L'Ajuntament de Xilxes ha obert la matrícula per a la nova oferta de les activitats extraescolars per a l'alumnat del CEIP Lluís Vives, que en aquest curs 2019-20 s'ha ampliat amb propostes orientades a estimular la creativitat.

En concret, els alumnes podran optar entre les activitats d'Escola de Teatre i Aprèn a pintar i dibuixar, que se sumen a les de Multiesport per a primària i Psicomotricitat Infantil ja oferides en anteriors cursos, les quals s'impartiran de les 12.30 a les 13.15 hores.

El regidor d'Educació, Erik Segarra, ha coordinat aquesta nova programació amb la direcció i Associació de Mares i Pares d'Alumnes del centre, de manera que l'AMPA també oferirà activitats en horari de vesprada.

Les famílies interessades en les extraescolars de migdia hauran de fer efectiva la matrícula abans de l'1 d'octubre, tal com s'indica en la circular repartida als xiquets i xiquetes que acudeixen al centre educatiu.

Pujar