22 de novembre de 2019 22/11/19

Xilxes inicia un cap de setmana replet de propostes culturals

  L'Ajuntament de Xilxes ha preparat un cap de setmana replet de propostes culturals amb la finalitat d'oferir alternatives novedoses per a tots els públics en el propi municipi, les quals estan emmarcades en l'agenda mensual impulsada per la Regidoria de Cultura.

  La III Setmana de la Ciència, organitzada per Xilxes en Moviment, inclou la xerrada 'Evolució de la violència en homo sapiens' i un contacontes amb experiments de la mà del Gato con Batas, que tindran lloc en el Saló Multiusos i el Teatre Municipal divendres i dissabte respectivament.

  Així mateix, per al diumenge a les 9 hores s'ha programat l'excursió 'Cicle de l'Aigua en la Marjal de Xilxes i Almenara', la qual serà guiada per un tècnic mediambiental i recorrerà diferents punts com el Paratge dels Pouets o la Font Rodona.

  L'agenda també inclou per al diumenge a les 18 hores el monòleg 'Cançó d'Humor' d'Álex Martínez en el Teatre Municipal, proposta de la Regidoria de Joventut que acosta a la localitat a un dels finalistes del concurs de monòlegs d'Andreu Buenafuente.

  Les Jornades Literàries 'Viu els Llibres', el Club de Lectura, un concert de bandes sonores de la Lira Jove Saguntina o l'exposició 'Dones de la Segona República', organitzada per l'Associació Cultural La Veu del Poble, són unes altres de les cites culturals del mes de novembre.

  ocultar
  Xilxes inicia un cap de setmana replet de propostes culturals
  Pujar