elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes inicia les obres de reparació del pont d'accés al Polígon Industrial Els Plans

Xilxes inicia les obres de reparació del pont d'accés al Polígon Industrial Els Plans
  • L'actuació, que té un cost de 7.801,29 €, permetrà l'enfortiment de l'estructura i l'adequació del paviment

L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat les obres de reparació del pont d'accés al Polígon Industrial Els Plans, actuació que busca garantir la seguretat dels conductors i condicionar el principal vial d'entrada i sortida a la zona industrial per a reobrir aquest punt al trànsit en la major brevetat possible.

Les màquines ja estan treballant per a enfortir l'estructura del pont i adequar el paviment, que es troba molt deteriorat pel pas constant de vehicles pesants. En concret, les primeres tasques s'estan centrant a actuar sobre l'encofrat de formigó de l'estructura i està previst que l'actuació finalitze en els pròxims dies.

La intervenció, que està valorada en 15.602,58 €, s'assumirà conjuntament amb Moncofa en pertànyer la via a tots dos termes municipals, de manera que el consistori de Xilxes invertirà un total de 7.801,29 €.

Així mateix, les obres s'estan duent a terme únicament en horari nocturn en trobar-se el pont sobre les vies del ferrocarril, motiu pel qual són supervisades diàriament per l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF).

 

Pujar