28 de setembre de 2020 28/9/20

Xilxes inicia les festes de Sant Vicent Ferrer amb actes taurins, música i gastronomia

Xilxes inicia les festes de Sant Vicent Ferrer amb actes taurins, música i gastronomia - (foto 1)

  Xilxes ja està immers a les festes de Sant Vicent Ferrer, festivitat organitzada pels festers de Sant Vicent que se celebren en el municipi entre el 6 i el 15 d'abril amb un ampli programa dedicat a la música, els bous i la gastronomia.

  El muntatge de cadafals i el 'chupinazo' han donat el tir d'eixida a les celebracions, que aquest cap de setmana estrenen els esdeveniments taurins.

  La programació contempla més de 30 propostes per a tots els públics, entre les quals s'inclouen activitats infantils, teatre, actuacions musicals, el concurs de paelles o el sopar popular de carn de bou, a més de la solta de 6 cerrils.

  A més, el pròxim dilluns el municipi viurà una de les jornades més assenyalades de les festes en honor al sant amb la missa, la mascletà i la solemne processó.

  Aquest any l'Ajuntament està prestant un especial suport humà i material als festers de Sant Vicent amb l'objectiu de facilitar la normalitat de les celebracions, ja que són únicament 7 els festers encarregats de l'organització.

  Pujar