26 de setembre de 2020 26/9/20

Xilxes finalitza les obres de millora del Polígon Industrial

    L'Ajuntament de Xilxes ha finalitzat les obres de millora del Polígon Industrial 'Els Plans', actuació subvencionada amb 293.000 euros per l'IVACE que ha possibilitat la renovació d'aquesta zona industrial amb la finalitat de facilitar la instal·lació de noves empreses.

    Els treballs desenvolupats han posat a punt les infraestructures i serveis d'aquesta àrea. Així mateix, l'asfaltat de vials ha estat una de les accions principals del projecte, a la qual s'ha sumat la creació de zones verdes, la renovació de la il·luminació i la instal·lació de nova senyalització i de punts d'enllumenat en el recorregut biosaludable que connecta el municipi amb el polígon.

    Les Regidories d'Indústria, Urbanisme i Medi Ambient han treballat de la mà per a materialitzar la modernització del polígon industrial, a la qual s'ha sumat una aportació municipal de 74.400 euros.

    Al llarg de la legislatura l'equip de govern ha mostrat la seva voluntat per incrementar la competitivitat d'aquesta zona empresarial mitjançant altres intervencions com l'asfaltat del pont i la carretera d'accés, una reivindicació històrica que ha millorat considerablement la circulació per aquest punt.

    Pujar