21 de novembre de 2019 21/11/19

El Ple de Xilxes dóna llum verda a les subvencions destinades a associacions culturals

  El Ple de l'Ajuntament de Xilxes ha aprovat les bases reguladores de les subvencions destinades a associacions culturals, que amb un import de 2.000 € busquen seguir incentivant la participació del teixit associatiu en la vida cultural del municipi.

  Amb motiu de l'actuació policial duta a terme per dos agents i l'Oficial Cap de la Policia Local que ha culminat amb la investigació de la Guàrdia Civil de Castelló i la posterior detenció d'autors d'un delicte de tràfic de drogues, la sessió ha inclòs una felicitació per la professionalitat demostrada i l'acord de constància en l'expedient dels esmentats funcionaris.

  Aquest ple ordinari també ha acordat informar favorablement la sol·licitud de Declaració d'Interès Comunitari per a l'activitat de central hortofrutícola formulada per Antonio Llusar i Cia. SL.

  La revisió anual de preus del contracte de gestió de recollida de residus sòlids urbans i del servei de proveïment d'aigua potable i clavegueram han estat uns altres dels punts de l'ordre del dia, així com una modificació de data del ple ordinari de març i l'aprovació de baixes presentades pel servei de recaptació de la Diputació.

  L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha destacat que 'l'aprovació de les subvencions per a associacions culturals posa de manifest la nostra voluntad per impulsar el treball d'aquestos col·lectius perquè segueixquen contribuint a dinamitzar la vida cultural del municipi. A més, hem cregut convenient reconèixer el mèrit professional del cos de la Policia Local i animar-los a seguir en aquesta línia de treball'.

  ocultar
  El Ple de Xilxes dóna llum verda a les subvencions destinades a associacions culturals
  Pujar