27 d’octubre de 2020 27/10/20

Xilxes celebrarà la Setmana de la Gent Gran del 7 al 13 d'octubre

Xilxes celebrarà la Setmana de la Gent Gran del 7 al 13 d'octubre - (foto 1)
  • Aquest any l'esdeveniment incorpora les novetats de la visita a la Planta de Reciclatge d'Algímia d'Alfara i una sessió pràctica de mindfulness

Xilxes celebrarà la XXIV Setmana de la Gent Gran del 7 al 13 d'octubre, esdeveniment organitzat per l'Ajuntament en coordinació amb l'Associació de Jubilats i Pensionistes que pretén oferir uns dies de descans i diversió per als més majors amb propostes lúdiques i saludables.

L'esdeveniment arrancarà el pròxim dilluns en la plaça Joan Pau II, on es presentarà la programació i es festejarà la primera jornada amb berenar i ball. Així mateix, aquest any la setmana incorpora algunes novetats com la visita a la Planta de Reciclatge d'Algímia d'Alfara i una sessió pràctica d'iniciació al mindfulness a càrrec de David Ruiz Carrillo.

La gastronomia també tindrà protagonisme propi amb un esmorzar saludable patrocinat per la Farmàcia de Xilxes, una paella popular i un esmorzar de llonganisses i botifarres. En l'àmbit cultural, destaca el concert de la Unió Musical Santa Cecilia patrocinat per Caixa Xilxes i la presentació del llibre “Al vacío, el conflicto hecho pedacitos” de David Ruiz Carrillo.

La programació finalitzarà el diumenge 13 d'octubre amb el tradicional dinar de germanor, després de la qual s'ha organitzat un ball.

Pujar