18 de novembre de 2019 18/11/19

Xilxes celebrarà la Fira del Llibre el 20 i 21 de juliol

Xilxes celebrarà la Fira del Llibre el 20 i 21 de juliol - (foto 1)
  • El Passeig Marítim acollirà aquest esdeveniment, que concentra 14 presentacions literàries en les dos jornades i un concert de Tatiana Javaloyes

L'Ajuntament de Xilxes celebrarà la Fira del Llibre el 20 i 21 de juliol, esdeveniment que busca incentivar l'hàbit de lectura i que reunirà una desena de llibreries en la zona dels pins del Passeig Marítim. 

Les presentacions de llibres, la música en directe i les activitats infantils seran els ingredients principals d'aquesta fira, la programació de la qual es desenvoluparà des de les 19 hores fins a la mitjanit de forma ininterrompuda. 

En la jornada del dissabte un contacontes obrirà la Fira del Llibre, després del qual arrancaran 9 presentacions literàries fins a la mitjanit. De la mateixa manera, el diumenge continuaran les presentacions i es clausurarà la fira amb el concert de la cantautora borrianenca Tatiana Javaloyes, que oferirà la seua música inspirada en la cultura negra de Nova Orleans. 

El públic podrà gaudir d'un total de 14 presentacions literàries, entre les quals figuren obres en valencià i castellà de temàtiques i gèneres diversos. A més, els autors també signaran les seues obres als assistents que ho desitgen.

ocultar
Xilxes celebrarà la Fira del Llibre el 20 i 21 de juliol
Pujar