25 de setembre de 2020 25/9/20

Xilxes celebrarà la Fira del Comerç els dies 2 i 3 de desembre

    L'Ajuntament de Xilxes està treballant en l'organització de la Fira del Comerç, esdeveniment que se celebrarà en el municipi els dies 2 i 3 de desembre i que reunirà l'oferta dels establiments i associacions locals.

    La Regidoria de Comerç està preparant aquest esdeveniment en coordinació amb l'Associació de Comerços de Xilxes, amb qui el regidor de l'àrea, Erik Segarra, ha mantingut diferents trobades.

    Igual que en l'edició anterior, l'Ajuntament ha convidat també a les associacions de la població, les quals tenen la possibilitat d'estar presents en un expositor i poden comunicar-ho en el consistori.

    La celebració d'aquesta fira coincideix amb les setmanes prèvies a les festes nadalenques amb el propòsit d'incentivar les compres en el propi municipi durant aquest període i dinamitzar l'economia local. Amb aquest mateix objectiu l'Ajuntament desenvolupa diferents fires comercials al llarg de l'any, a més de dur a terme campanyes informatives o l'edició d'una guia comercial per donar a conèixer els establiments i serveis del municipi.

    Pujar